Wat betekent?

Ons grote groep voorzien met heerlijke friet in een heerlijke tijd? Wij bieden ons bakcapaciteit tot wel 1000 porties friet ieder uur! De klantvriendelijke medewerkers bereiden voor u dan ook met passie de allerlekkerste friet en beste snacks. Informeer naar een opties en onze super scherpe prijzen.

Frietkraam op ons trouwerij? Een Frietfiets is de perfecte keus. Wij verrichten iedere boeking onze uiterste best om de frieten zo aangenaam geoorloofd te bakken.

U kan kiezen voor een pakket hetgeen u dan ook af kan kopen, voor ons vaste prijs per vrouw. Vanaf 40 mensen komen wij al de kant op zo u dan ook ons frietwagen in landstreek Brabant wilt kopen. Tevoren mag daar uiteraard ons prijs afgesproken geraken voor een frietwagen welke u dan ook wilt huren.

Weet je trouwens dat jouw als mobiele frietkraam dikwijls tamelijk wat restafval overhoudt? Bijvoorbeeld als er maar één gehaktstaaf is besteld. Teneinde het te voorkomen, en dit gemak betreffende ons duidelijke prijs te melden, bezit Friet & Snacks On Wheels ons berekentool opgezet.

In Wallonië aangewend men afwisselend friture, baraque à frites en friterie, doch ook fritkot kan zijn alom gebruikelijk en uiteraard immers ons Belgicisme voor uitstek en par excellence.

Krokant, juist betreffende kleur en smaak, wij houden verder ook niet betreffende slappe of bleke friet en bakken ze daarom op een perfecte temperatuur … , exact lang in overvloed … .

Wilt u dan ook ons frietkraam huren voor uw huwelijk, festiviteit ofwel evenement? We rijden overal naartoe in Holland. En vervaardigen op locatie een lekkerste friet en snacks voor u klaar. U dan ook hoeft alleen slechts maar te genieten. Alang van € 500,- kan u een frietkraam huren. Met hetgeen u dan ook doch wilt. 

Bent u dan ook geïnteresseerd in een frietwagen met huis? Neem dan vrijblijvend contact op met Frietfestijn.nl We bestaan zowel telefonisch ingeval ieder mail bereikbaar.

Cheapie supermarktfriet is beduidend lager en wisselender met kwaliteit dan een friet die je gewoon in ons frietkraam ziet. Een consument zal het echt opvallen.

Die elektrische pannetjes dalen inderdaad vlug in temperatuur wil je meer info mits jouw daar een halve kilogram friet in gooit. Diepvriesfriet duurt vlug 10 minuten teneinde te bakken, en er wil geen klant op wachten.

Ben jij eruit en wil je graag een frietkraam huren voor op je party, bruiloft of overige gebeurtenis? Vervolgens kun je via onze webshop ons geschikte festival vinden, welke een frietkraam op je locatie verzorgt. Daarnaast is dit geoorloofd om meteen via die website ons offerte aan te vragen.

Vooraf vervaardigd u een selectie uit veel menu’s ofwel u stelt zelf een selectie tezamen met een snacks. Afhankelijk aangaande de menukeuze ogen wij vervolgens één of enkele uren op het via u dan ook aangegeven terrein met de frietwagen met huis. Desgewenst kunnen we tevens nog meerdere alcoholische versnaperingen, frisdrank en ijs meebrengen.

Aangezien zeg nou zelf, iemand die houdt er ook niet aangaande friet en ons lekkere snack? Een frietkraam komt geheel op locatie naar wens. Dit mag bij je in de achtertuin bestaan, op de oprit, op ons feestlocatie of ergens in ons park. Niets is te gek en daar kan iedere keer meegedacht worden. Dagelijks in een week kun je ons frietkraam huren.

Wij mogen u vooraf kosteloos consumptiebonnen toesturen welke u uit kan delen, waarmee de gasten hun frietje en snack bij het aan een frietwagen kunnen aankomen halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *